rr
آیا به دنبال درک بهتر از قوانین و مقررات مربوط به رمز ارزها هستید؟ موسسه حقوقی داداستان با افتخار برگزار کننده کارگاه جامع حقوق رمز ارزها میباشد. این کارگاه یک روزه فرصتی منحصر به فرد برای آشنایی با الزامات حقوقی در دنیای دیجیتال و ارزهای دیجیتال فراهم میآورد و توسط دکتر مجید قاضی زاده، عضو برجسته بلاکچین آمریکا، تدریس میشود.
جهت ثبت نام در کلاس به صورتی حضوری در مشهد مقدس اینجا کلیک کنند
موسسه آموزش عالی اندیشه سازان (داداِستان) دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با افتخار به عنوان یکی از برجستهترین مراکز آموزشی کشور، دورههای وکالت، سردفتری، کارشناسی ارشد، دکتری و کارگاههای اختصاصی (از جمله کارگاه جامع حقوق رمز ارزها) ویژه حقوقدانان را برگزار میکند. این موسسه با بهرهمندی از اساتید صاحب سبک و برجسته در حوزه حقوق، فرصتی بینظیر برای علاقهمندان به علم حقوق و حرفهایهای این حوزه فراهم میآورد.
رمز ارز (رمز پول) (محاوره ایران ارز دیجیتال، رمزارز) یکی از گونههای ارز دیجیتال است که از فناوری رمزنگاری در طراحی آن استفاده شده و معمولاً به صورت نامتمرکز اداره میشود.
رمز ارز (یا ارز رمز پایه) گونهای پول دیجیتال است که در آن تولید واحد پول و تأیید اصالت تراکنش پول با استفاده از الگوریتم های رمز گذاری کنترل می شود و معمولاً به صورت نا متمرکز (بدون وابستگی به یک مرجعیت مرکزی) کار میکند. با توجه به تعدد تعاریف و تغییرات در مصادیق رایج رمزارز این عبارت از نظر حقوقی دقت کافی ندارد.
نخستین رمزارزی که به صورت نامتمرکز شروع به کار کرد بیتکوین است که در سال ۲۰۰۹ توسط شخصی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو ایجاد شد. این رمزارز از الگوریتم اساچای-۲ برای اثبات کار خود استفاده میکند.
رمزارزها معمولاً به صورت غیر متمرکز کنترل میشوند (مثال: بیت کوین غیر متمرکز و ریپل متمرکز) و از این رو در بسیاری موارد مقابل نظامهای بانکداری سنتی یا متمرکز قرار میگیرند. نامتمرکز سازی در رمزارزها از طریق فناوری زنجیره بلوکی امکانپذیر شدهاست که خود گونهای دفتر کل توزیعشده است. تاریخچهٔ شکلگیری رمزارزها به دهه ۱۹۸۰ میلادی میرسد. نخستین رمزارز نامتمرکز بیتکوین است که در سال ۲۰۰۹ توسط شخص یا اشخاصی به نام مستعار یا حقیقی ساتوشی ناکاموتو ایجاد و عرضه شد. از آن زمان تاکنون رمزارزهای متعددی ایجاد شدهاند که به آنها آلتکوین) به معنی کوینهای جایگزین) میگویند.
طرح پانزی نوعی کلاهبرداری مالی است که سرمایهگذاران را با وعده سود یا بازده بالا فریب میدهد، اما به جای ایجاد سود مشروع، از سرمایه سرمایهگذاران جدید برای پرداخت سود به سرمایهگذاران قبلی استفاده میکند. کل طرح بر اساس فریب است و در نهایت زمانی که سرمایهگذاران جدید کافی برای پرداخت سود به سرمایهگذاران قبلی وجود نداشته باشد، سقوط میکند و منجر به ضررهای مالی قابلتوجهی برای افراد درگیر میشود. در واقع تا زمانی که سرمایهگذاران جدید وارد شوند، این طرح میتواند ادامه پیدا کند. عواقب ویرانگر طرحهای پانزی فقط به سرمایهگذاران خرد که پسانداز خود را از دست میدهند محدود نمیشود، بلکه به اعتماد کلی مردم به بازارهای مالی نیز ضربه میزند.پانزی فقط منحصر به کلاهبرداری ارز دیجیتال نیست و با وعدههای سرمایهگذاری در حوزههای مختلف اجرا میشود.
حال که با ویژگیهای طرح پانزی آشنا شدیم شاید برای شما هم این سؤال پیش آمده باشد که چطور باید پروژههای پانزی را تشخیص دهیم. پاسخ ساده به این سؤال، آگاهی و اطلاعرسانی است. اگر ویژگیهای مطرحشده را در ذهن داشته باشید، در صورت مواجه شدن با طرح پانزی به راحتی میتوانید کلاهبردارانه بودن آن را تشخیص دهید. هیچ نوع سرمایهگذاری و پروژهای که بتواند در مدت کوتاه سودهای هنگفتی را نصیب شما کند وجود ندارد، بنابراین اگر با پروژه یا طرحی مواجه شدید که سودهای پیشنهادی آن بسیار بالاتر از عرف بود، در واقعی بودن آن تردید کنید.
مفهوم ایردراپ در دنیای ارزهای دیجیتال اغلب به معنای به دست آوردن بدون دردسر کریپتو تلقی میشود. در حقیقت میتوان با ایردراپ بدون خرید آنلاین ارز دیجیتال، رمزارز به دست آورد. در تعریفی دقیقتر ایردراپ در ارزهای دیجیتال یک استراتژی بازاریابی و تبلیغاتی است که توسط استارتآپها و شرکتهای نوپا پیادهسازی میشود. در یک رویداد ایردراپ، معاملهگران ارزهای دیجیتال به طور رایگان توکن یک پروژه را به دست میآورند و تنها کاری که از آنها خواسته میشود، تبلیغ حداقلی پروژه مورد نظر است.
سوآپ در لغت به معنای معامله پایاپای (ارز)، معاوضه، عوض کردن، مبادله کردن، بیرون کردن، جانشین کردن و اخراج کردن آمده و در اصطلاح، توافقی بین دو شرکت برای معاوضه جریان نقدی در آینده (با دو نوع پرداخت متفاوت از بدهی یا دارایی) است. قرارداد فوق تاریخ پرداخت و چگونگی محاسبه جریانات نقدی را که باید پرداخت شود مشخص میکند. معمولا محاسبه جریانات نقدی شامل ارزشهای آتی یک یا چند متغیر بازار است. اولین قراردادهای سوآپ در اوایل دهه ۱۹۸۰ منعقد شدند. از آن زمان تاکنون بازار سوآپ رشد چشمگیری داشته است. در حال حاضر اکثر قراردادهای مشتقّات خارج از بورس به صورت سوآپ انجام میشود.
اگر دارایی خود یا بخشی از آن را در پلتفرم تبادل رمزارز نگهداری میکنید باید دقت بیشتری در انتخاب پلتفرم داشته باشید. صرافیهای رسمی داخلی و با سابقه که دفاترشان در ایران ثبت شده، از سیستم کلدولت یا نگهداری سرد و آفلاین برای نگهداری دارایی کاربران استفاده میکنند و پروتکلهای امنیتی شدیدی را برای امنیت دارایی و اطلاعات کاربران رعایت میکنند، برای خرید و فروش و نگهداری ارزهای دیجیتال، بستری امن هستند.
موضوع دیگر، انتقال امن ارزهای دیجیتال است. اگر قصد دارید ارزهای دیجیتال خود را بین صرافیها و کیفپولها جابهجا کنید، باید در ابتدا دقت کنید که شبکه انتقال درست را انتخاب میکنید. برای انتخاب شبکه انتقال درست، هنگام برداشت از کیف پول یا صرافی، ابتدا دقت کنید که کیف پول مبداء و مقصد از چه شبکههایی پشتیبانی میکنند.
سرمایه گذاری در ارز دیجیتال یکی از جذابترین روش های سرمایه گذاری در بازار امروز برای کاربران است. کاربران ایرانی هم به دلیل قرار گرفتن در شرایط خاصی، استقبال زیادی از این بازار انجام دادهاند. اما واقعیت این است که اکثریت کاربران ایرانی بی مهابا و بدون اطلاع از شرایط وارد این بازار شده و سرمایههای خود را با خطرات بسیار زیادی همراه می سازند.
سرمایه گذاری در بازار رمز ارز به روش های بسیار مختلفی امکان پذیر است و شما با توجه به دانش و آموزش هایی که پشت سر گذاشته می توانید از روش های مختلف برای ورود به این بازار استفاده کنید. برخی از کاربران به دلیل عدم آگاهی های لازم بر این باور هستند که سرمایه گذاری در بازار ارز دیجیتال تنها منوط به ترید در این بازار بوده و روش دیگری برای رسیدن به سود های قابل توجه در بازار رمز ارز ها وجود ندارد.
رمزارزها گونۀ غیرمتمرکز از ارزهای دیجیتالی میباشند که با فناوری جدیدی ارائه شدهاند. شناسایی ماهیت رمزارزها رابطۀ تنگاتنگی با بازشناسی ساختار فنی هریک از اقسام آن دارد. لذا ارائۀ ماهیتی واحد با وجود اقسام متنوع، امکانپذیر نبوده و قابلایراد است. رمزارزها گونهای از اموال غیرمادی و یا در صورت توسعه و تسری مفهوم عین به اموال ناملموس، از اعیان محسوب شده که دارای مالیت عرفی و شرعی نیز میباشند. رمزارزها اگرچه از لحاظ تئوریک و مبانی حقوقی و اقتصادی میتوانند کارکردهای پول را ایفا نمایند و بهعنوان واسطۀ مبادله در میان مردم جهان نیز پذیرفتهشدهاند لکن بر اساس قوانین پولی، جهت صدق عنوان پول، نیازمند شناسایی دولتها نیز میباشند؛ برخی از انواع رمزارزها همچون رمزارزهای ملی بهواسطۀ خلق توسط کشورها از این شناسایی برخوردار هستند لکن سایر اقسام آن، تا زمانی که در قوانین به رسمیت شناخته نشوند، پول تلقی نشده و صرفاً یک دارایی دیجیتال محسوب میشوند. گونۀ دیگری از انواع رمزارزها یعنی توکنهای صادره در عرضۀ اولیۀ سکه نیز با مفهوم اوراق بهادار تطبیق داده میشوند. در خصوص مسائل حقوقی مرتبط با رمزارزها از جمله ماهیت آنها تاکنون چندین مصوبه و آییننامه از ارگانهای مختلف صادر شده لکن این متون قانونی غالباً ناقص بوده و خارج از حدود اختیارات تدوین شده است، لذا ورود مرجع رسمی قانونگذاری کشور به مسائل این حوزه و تدوین قانون جامع و کامل ضرورت دارد.
به فرآیند معتبر ساختن تراکنش افراد دیگر توسط کامپیوتر و سپس افزودن آن به یک لیست بلند و عمومی به نام بلاک چین که تراکنش های دیگر را نیز شامل می شود، «Mining» یا استخراج ارز دیجیتال می گویند.
در حقیقت، استخراج ارز دیجیتال فرآیندی است که در آن تراکنش بین کاربران تایید شده و به دفترکل عمومی بلاک چین اضافه می شود.
فرآیند ماینینگ همچنین وظیفه معرفی کوین های جدید در جریان موجود را بر عهده دارد و به کریپتوکارنسی ها این امکان را می دهد تا به عنوان یک شبکه غیرمتمرکز همتا به همتا ، بدون نیاز به یک مقام مرکزی فعالیت کنند.
افراد در صرافی ها، با انجام فرایندهای ماینینگ «کریپتوکارنسی پاداش» دریافت می کنند. جالب است بدانید که هر کسی با داشتن یک کامپیوتر و دسترسی به اینترنت می تواند به یک ماینر تبدیل شود.
استیکینگ ارز دیجیتال Staking چیست و چطور انجام میشود؟ کدام رمز ارزها از استیک (استک) کردن پشتیبانی میکنند؟ سود استکینگ چقدر است؟ استیکینگ ارز دیجیتال را باید راهکار جایگزین فرآیند استخراج، با مصرف منابع پردازشی و برق بسیار کمتر، دانست. یکی از مهمترین مزیتهای استیک کردن در مقایسه با ماینینگ امکان ورود با سرمایههای به مراتب کمتر است؛ بدون نیاز به پرداخت هزینههای گزاف راهاندازی یک ریگ ماینینگ و همچنین مصرف برق زیاد، ارز دیجیتال به دست خواهید آورد. البته نباید و نمیتوان از دردسرهای راهاندازی و نگهداری دستگاههای استخراجکننده، همراه هزینههای جانبی متعدد آنها، چشمپوشی کرد. به لطف استیکینگ از شر این مشکلات راحت شدهایم.
پول شویی با رمز ارز
پولشویی با ارزهای دیجیتال؛ یکی از راه هایی است که مجرمان برای تبادلات غیرقانونی خود استفاده می کنند! با پیشرفت روزافزون بازار کریپتو و استقبال گسترده ای که از آن به عمل آمده، انقلاب بزرگی در معاملات مالی ایجاد شده است. مهم ترین مسئله ای که در این میان باید بهش توجه داشت، بحث غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال است. طبیعی است که چنین فضایی برای مجرمان میتواند بستری برای انجام انواع فعالیت های مجرمانه باشد. پولشویی از طریق ارزهای دیجیتال یکی از مهم ترین جرایم قانونی است. به همین منظور سعی می کنیم در این کارگاه، اطلاعاتی درباره پولشویی از طریق ارزهای دیجیتال را به شما ارائه کنیم و به بررسی راهکارهای مقابله با پولشویی از طریق رمزارزها بپردازیم و نحوه پولشویی با ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار دهیم.
پیشگیری از کلاه برداری و رمز ارز
بسیاری از افراد برای حفظ سرمایه خود در مقابل تورم پا به دنیای ارزهای دیجیتال میگذارند؛ اما حتی با ابتداییترین نکات آن هم آشنایی ندارند. ناآگاهی سرمایهگذاران از سازوکار ارزهای دیجیتال و نظارت کمتر نسبت به سایر بازارهای مالی باعث شده کلاهبرداران زیادی در این حوزه ظهور کنند. احتمالاً شما نیز در میان اطرافیان خود مالباختههایی را میشناسید که به دلیل طمع، ناآگاهی یا بیاحتیاطی قربانی این نوع کلاهبرداریها شدهاند. با اینکه روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال بسیار زیادند اما کلاهبرداران اغلب از چند روش خاص استفاده میکنند. روش های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال روزبهروز در حال افزایش است و برای جلوگیری از آنها ابتدا باید سازوکارشان را بشناسید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت موسسه حقوقی داداستان مراجعه نمایید یا با شماره تماس ۰۲۱۹۱۰۹۰۲۰۰ در ارتباط باشید.
کسانی که قصد خرید کلاس به صورتی حضوری در مشهد مقدس را دارند اینجا کلیک کنند
وارد کردن فیلدهای ستاره دار اجباری است