وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
موسسه آموزش عالی آزاد اندیشه سازان ( داداِستان)
نمود تخصص در حوزه حقوق یکی از اهداف عالیه ماست

آزمون وکالت , اخبار حقوقی

امکان خوداظهاری ابتلا کرونا دکتری ۹۹ و ویرایش اطلاعات

1399/04/21

مطابق اطلاعیه پیشین سازمان سنجش در تاریخ ۱۵ تیرماه، از امروز امکان خوداظهاری ابتلا بیماری کرونا و ویرایش اطلاعات داوطلبان در سامانه سازمان سنجش برای آزمون دکتری ۹۹ فراهم شد.

داوطلبان به سه روش «شماره پرونده و کد ملی»، «شماره پرونده و کد پیگیری» و «شماره پرونده و شماره سریال» می توانند خوداظهاری و ویرایش اطلاعات انجام دهند.

فرم خوداظهاری کرونا آزمون دکتری ۹۹ باید توسط بیماران ویروس کرونا اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری شده اند یا در قرنطینه خانگی بوده اند، پر گردد.

داوطلبانی که دچار بیماری ویروس کرونا هستند، جهت حضور در آزمون دکتری ۹۹ باید گواهی تاییدیه بیمارستان مبنی بر ابتلا یا نتیجه تست و آزمایش مثبت بودن ویروس کرونا را در فرم خوداظهاری بیماران کرونا بارگذاری نمایند.

این داوطلبان مطابق اعلام سازمان سنجش، با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیمارستان محل بستری یا محل‌های امن مورد تایید وزارت بهداشت امکان شرکت در آزمون دکتری ۹۹ را دارند.

برای تکمیل فرم خوداظهاری بیماران مبتلا به ویروس کرونا برای شرکت در آزمون دکتری می‌توانید از لینک زیر استفاده کنید:




ادامه مطلب

رأی وحدت‌ رویه شماره ۷۸۸–۱۳۹۹/۳/۲۷ هیأت‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور

1399/04/21

رأی وحدت‌ رویۀ شمارۀ ۷۸۸–۱۳۹۹/۳/۲۷ هیأت‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور

مستفاد از مواد ۴۱۸، ۴۱۹ و ۴۲۱ قانون تجارت و سایر مقررات مربوط، طلبکاران ورشکسته حق مطالبه خسارت تأخیر تأدیه ایام توقف را از ورشکسته ندارند و حکم مقرر در مواد ۵۶۱ و ۵۶۲ قانون مذکور ناظر به زمانی است که تاجر بخواهد اعاده اعتبار (حقی) کند، که در رأی وحدت رویه شماره ۱۵۵- ۱۳۴۷/۱۲/۱۴ هیأت عمومی دیوان عالی کشور نیز تصریح شده است.

ادامه مطلب

فهرست شهرهای با احتمال قبولی بالاتر برای داوطلبان آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه

1399/04/20

مرکز وکلای قوه قضاییه با صدور اطلاعیه ای فهرست ۹۰ شهر را که احتمال پذیرفته شدن داوطلبان آزمون سال ۹۸ این مرکز در آنها بیشتر است، منتشر کرد. انتشار این فهرست برای کمک به داوطلبانی است که در انتخاب شهر اولیه نتوانسته‌اند در هیچ کدام از ۲۰ حوزه قضایی منتخب خود پذیرفته شوند.

در این اطلاعیه به داوطلبان توصیه شده است:

۱. صرفاً داوطلبانی که در هیچ‌یک از انتخاب‌های خود پذیرفته نشده اند این حوزه ها را انتخاب کنند.

٢ به امکان سکونت و اشتغال خود توجه کنید زیرا به طور کلی امکان انتقال برای ورودی های ٩٨ وجود ندارد.

مهلت ویرایش حوزه‌های قضایی برای داوطلبان سهمیه آزاد تا ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۱۹ تیر ادامه دارد و هر داوطلب می‌تواند ۲ استان را انتخاب کند تا در صورت عدم قبولی در انتخاب‌های شخصی، مرکز بنا به نمره کسب شده در این ۲ استان، نسبت به تعیین حوزه قضایی (در صورت وجود ظرفیت) اقدام کند.

ادامه مطلب

ظرفیت کانون کردستان در آزمون وکالت ۹۹

1399/04/20

رئیس کانون وکلای دادگستری کردستان با اعلام تعیین ظرفیت پنجاه نفری و بومی‌گزینی این کانون در آزمون وکالت ۹۹ گفت که مصادیق افراد بومی و شرایط آن متعاقباً اعلام خواهد شد. ظرفیت این کانون در آزمون وکالت سال ۱۳۹۸ تعداد ۳۶ نفر بود که در سال جاری افزایش قابل توجهی داشته است.

بنابر اعلام روابط‌عمومی کانون وکلای دادگستری کردستان، حبیب‌اله مرادی بومی‌گزینی را تصمیمی برای جهت به اشتغال فارغ‌التحصیلان استان عنوان کرده است.

همچنین مطابق مقررات، ۳۰ درصد از این تعداد (۱۵ نفر) به داوطلبان سهمیه ایثارگر و بقیه به داوطلبان سهمیه آزاد اختصاص خواهد یافت.

آزمون وکالت سال ۱۳۹۹ در ۲۸ آذرماه برگزار می شوذ. زمان احتمالی انتشار آگهی ثبت نام نیز شهریورماه خواهد بود.

ادامه مطلب

تعیین ظرفیت کانون خراسان در آزمون وکالت ۹۹

1399/04/18

رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان  از تعیین ظرفیت ۱۶۰ نفری برای آزمون سال جاری این کانون خبر داد

ظرفیت سال قبل کانون خراسان ۱۵۰ نفر بود.

ادامه مطلب

تعویق برگزاری آزمون دفتریاری اسناد رسمی ۹۸ به دلیل کرونا

1399/04/17

اداره کل امور اسناد و سردفتران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور طی اطلاعیه ای از تعویق زمان برگزاری آزمون دفتریاری اسناد رسمی خبر داد.

 متن اطلاعیه منتشر شده از سوی این اداره کل به شرح زیر است:

« به اطلاع آن دسته از کسانی که به عنوان متقاضی دفتریار اول و دوم از ناحیه سران دفاتر اسناد رسمی جهت شرکت در آزمون مربوط معرفی شده و ثبت نام نموده اند می رساند، با توجه به وضعیت اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، به منظور حفظ سلامت این عزیزان و پیشگیری از شیوع این بیماری، آزمون اعلام شده در تاریخ ۱۳۹۹/۴/۲۰ برگزار نخواهد شد.

 ضمنا تاریخ برگزاری آزمون مذکور متعاقبا از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام خواهد شد.»

لازم به ذکر است که تاریخ اولیه برگزاری این آزمون ۲۳ اسفند تعیین شده بود اما با اوج‌گیری کرونا در کشور به ۲۰ تیر منتقل شد.

ادامه مطلب

جزییات مصاحبه علمی آزمون قضاوت سازمان قضایی نیروهای مسلح

1399/04/17

معاونت منابع انسانی قوه قضائیه در اطلاعیه‌ای، زمان مصاحبه علمی پذیرفته شدگان دانشگاهی واجد شرایط جذب داوطلبان تصدی امر قضا در سازمان قضایی نیروهای مسلح را اعلام کرد. مرحله تستی این آزمون روز ۶ دی ۱۳۹۸ برگزار شده و نتایج آن در بهمن ماه اعلام شده بود.

 در اطلاعیه سازمان قضایی نیروهای مسلح آمده است:

داوطلبان پذیرفته شده دانشگاهی در مرحله اول (آزمون تستی) که واجد شرایط می‌باشند به مصاحبه علمی دعوت خواهند شد و مصاحبه علمی‌شفاهی پذیرفته‌شدگان دانشگاهی از روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه آغاز می‌گردد.

زمان دقیق مصاحبه علمی هر داوطلب طی تماس تلفنی ابلاغ خواهد شد. زمان مصاحبه علمی یکبار تعیین و ابلاغ می‌گردد و امکان تغییر آن وجود ندارد. عدم پاسخگویی به تلفن همراه در دو نوبت به منزله انصراف از شرکت در مصاحبه علمی است.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده در روز مصاحبه علمی:
۱. اصل و تصویر کارت ملی
۲. اصل شناسنامه و تصویر تمام صفحات آن
۳. تصویر مدارک تحصیلی (کارشناسی یا سطح ۲ و بالاتر)
۴. تصویر کارنامه تستی
۵. گواهی سابقه خدمت بر اساس مندرجات اطلاعیه آزمون (حداقل ۵ سال و حداکثر ۱۶ سال سابقه خدمت)
۶. یک قطعه عکس ۳*۴ پرسنلی جدید

تذکر ۱: همه مدارک می‌بایست در قطع A4 تهیه و تحویل شوند.

تذکر ۲: در صورت نقص مدارک در روز مصاحبه علمی از تشکیل پرونده ممانعت به عمل خواهد آمد و داوطلب حق شرکت در مصاحبه علمی را نخواهد داشت.
نشانی محل‌های‌ مصاحبه:

ادامه مطلب

جزییات جذب و نحوه رسیدگی به اعتراض داوطلبان مرحله مصاحبه آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه ۹۸

1399/04/17

رئیس مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه، شب گذشته در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی (لایو) درباره فرایند جذب پذیرفته‌شدگان مرحله مصاحبه آزمون سال ۹۸ این مرکز و نحوه بررسی اعتراضات احتمالی، توضیحاتی را ارائه داد. به گفته بهادری جهرمی، در شرایطی امکان انجام مجدد مصاحبه داوطلبان نیز وجود خواهد داشت.

به گزارش اختبار، او در این لایو تست‌زدن را نیمی از توانمندی و استعداد لازم برای داوطلبان دانست و گفت: در مرحله دوم قدرت بیان و روش استدلال و توانمندی های شخصیتی فرد و سایر شرایط قانونی احراز می شود. مجموع این دو نمره، نمره داوطلب را مشخص خواهد کرد.  در آزمون سال ۹۸ هیچ داوطلبی را نداشتیم که نمره کامل تستی را کسب کرده باشد و بالاترین نمرات، حدود ۸۰ از ۱۰۰ بود. کسی که در مرحله تستی ۸ از ۱۰ را کسب کرده باشد، اگر حتی دو نمره در مصاحبه بگیرد، قبول محسوب می شود. به‌عبارت دیگر، کسی که جمع نمراتش در مصاحبه و تست ۱۰ شده باشد قبول است.

فرایند رسیدگی به اعتراضات

بهادری جهرمی درباره رسیدگی به اعتراضات داوطلبان مرحله مصاحبه گفت: همانگونه که در مرحله کتبی اعتراضات را پذیرفتیم، در مرحله شفاهی نیز به اعتراضات رسیدگی خواهیم کرد. در مرحله تستی هم دانشگاه پیام نور اعتراضات را بررسی کرد و هم یک سامانه در مرکز فعال کردیم که هر داوطلب می‌توانست تک‌تک تست‌هایش را مشاهده کند. امکان رسیدگی حضوری هم وجود دارد. از ۱۰۷هزار نفر، ۸۰ نفر خواستند حضوری پاسخنامه های خود راببینند. مبلغ اعتراض حضوری ۵۰ هزار تومان [برای هر درس] بود که در صورت احراز تصحیح نادرست تست و صحت ادعای داوطلب، مبلغ اخذ شده به او مسترد می‌شد.  هزار نفر نیز از طریق سایت به طور رایگان پاسخنامه تفصیلی خود را مشاهده کردند.

مشابه همین روند برای آزمون شفاهی نیز پیش‌بینی خواهد شد؛ حدود یک‌سوم داوطلبان امتیاز لازم را در این مرحله کسب نکردند. با اینکه در آزمون شفاهی سخت گرفتیم، اما بیش از تخمین خودمان قبولی داشتیم. داوطلبان با مشاهده کارنامه متوجه خواهند شد که نمرات آزمون شفاهی آنان از تستی آنان بهتر بوده است.

برای بررسی اعتراضات، فایل صوتی مصاحبه بررسی خواهد شد. درخصوص مصاحبه‌هایی که ضبط نشده اند، چنانچه داوطلب حداقل نمره ۵ از ۱۰ را در آزمون تستی کسب کرده باشد،‌ امکان برگزاری مجدد جلسه مصاحبه وجود دارد.

کسی که اعتراض کند و اعتراضش پذیرفته شود، در همان حوزه انتخابی خود پذیرش خواهد شد.

جزییات بیشتر درباره فرایند اعتراض مردود شدگان مصاحبه به زودی اعلام خواهد شد.

کارنامه انتخاب حوزه قضایی، هدیه‌ای به داوطلبان بود


ادامه مطلب

تعیین ظرفیت کانون البرز در آزمون وکالت ۹۹

1399/04/17

ظرفیت کانون وکلای دادگستری البرز با کاهش ۲۶ نفری نسبت به سال گذشته، ۱۰۴ نفر تعیین شد که از این تعداد، ۷۳ نفر به سهمیه آزاد و ۳۱ نفر به سهمیه ایثارگر اختصاص دارد.

 به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان البرز، عصر روز یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹ رئیس و اعضای هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان البرز جلسه ای را با حضور رئیس کل دادگستری استان، رئیس دادگاه های انقلاب و سایر مقامات قضایی استان در کانون البرز برگزار کردند.



ادامه مطلب

ظرفیت کانون گیلان در آزمون وکالت ۹۹

1399/04/16

ظرفیت کانون وکلای دادگستری گیلان برای جذب کارآموز وکالت در آزمون وکالت سال ۱۳۹۹ بدون تغییر نسبت به سال قبل، ۹۰ نفر تعیین شد.
به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری گیلان، جلسه تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری، با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی رییس کل دادگستری استان گیلان، درویش‌گفتار رییس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی رشت و دکتر محمدرضا نظری‌نژاد رئیس کانون وکلای دادگستری گیلان برگزار شد.


ادامه مطلب

انتشار کارنامه پذیرفته شدگان مصاحبه آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه ۹۸

1399/04/16

رتبه‌های داوطلبان آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه در حوزه‌های قضایی انتخابی خود، از شب گذشته (۱۵ تیر) اعلام شد.

بر اساس جدول زمانی اعلام شده از سوی کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه، رتبه‌های داوطلبان در حوزه‌های قضایی مشخص شد و داوطلبان از ۱۷ تیر امکان ویرایش نهایی را خواهند داشت.

برای ورود به سامانه مصاحبه و مشاهده نتیجه انتخاب حوزه قضایی کلیک کنید

پس از انجام ویرایش نهایی، ساعت ۱۸ روز ۱۸ تیر، کارنامه نهایی برای داوطلبان صادر خواهد شد. سامانه ثبت اعتراض به نتیجه مرحله مصاحبه نیز از ۱۹ تا ۲۱ تیر فعال می‌شود تا کسانی که نسبت به نتیجه مصاحبه خود معترض هستند امکان ثبت این اعتراض را پیدا کنند.

ادامه مطلب

ابهام در شیوه تعیین حوزه قضایی داوطلبان آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه ۹۸

1399/04/16

با انتشار نتایج انتخاب حوزه قضایی داوطلبان آزمون سال ۹۸ مرکز وکلای قوه قضاییه، بعضی داوطلبان این آزمون نسبت به این نتایج ابراز نگرانی می‌کنند. نگرانی و گلایه‌های این داوطلبان عمدتاً درباره قبول نشدن در هیچ‌کدام از حوزه‌های قضایی مورد انتخاب خود است. بعضی نیز اعلام می‌کنند که رتبه‌ای در کارنامه آنها درج نشده و ستون تعیین رتبه سفید است، اشکالی که به‌نظر می‌رسد ناشی از ایرادی در سامانه اعلام نتایج باشد و در آینده نزدیک برطرف شود.
ادامه مطلب

نکات مهم مراحل گزینش و تایید صلاحیت داوطلبان آزمون قضاوت

1399/04/16

معاونت منابع انسانی قوه قضاییه برای سهولت در گزینش داوطلبان آزمون قضاوت، نکات مهم مراحل گزینش قضایی و تایید صلاحیت و محورهای تایید صلاحیت را اعلام کرد و از داوطلبان خواست قبل از ثبت‌نام به این مراحل توجه کنند. بر این اساس، مراحل گزینش در قوه قضاییه حداقل ۶ ماه طول می کشد و تا زمان پایان این مرحله داوطلبان نمی‌توانند خود را به عنوان قبول شده‌ی نهایی در نظر بگیرند.



ادامه مطلب

دریافت کارت ورود به جلسه و نکات بهداشتی شرکت در آزمون دکتری ۱۳۹۹

1399/04/15

سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ کشور تاریخ انتشار کارت ورود به جلسه آزمون دکتری ۹۹ را ۲۳ تیر اعلام کرد و نکات بهداشتی مهم برای شرکت داوطلبان در این آزمون را اطلاع‌رسانی کرد. آزمون دکتری ۹۹ روز ۲۶ تیر برگزار می‌شود و داوطلبان درصورت مشاهده نقص در کارت ورود به جلسه می بایست در روزهای ۲۴ یا ۲۵ تیر برای رفع نقص اقدام کنند. همچنین داوطلبان مبتلا به کرونا باید در روزهای ۲۰ و ۲۱ تیر با تکمیل فرم خوداظهاری، ابتلای خود به بیماری را اعلام کنند تا از آنها به صورت جداگانه امتحان گرفته شود.

متن کامل اطلاعیه برگزاری آزمون دکتری ۹۹ به شرح زیر است:

سازمان سنجش آموزش کشور بدین وسیله موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان ثبت‌نام کننده در آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ می‌رساند:
 الف‌ – نحوه‌ و زمان پرینت کارت شرکت در آزمون

کارت‌ شرکت در‌ آزمون‌ کلیه‌ داوطلبان‌ از روز دوشنبه ۹۹/۰۴/۲۳ برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا داوطلبان‌ متقاضی شرکت‌ در آزمون‌، برای پرینت کارت شرکت در آزمون باید در تاریخ تعیین شده به شرح فوق به درگاه اطلاع‌رسانی مذکور مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات شناسنامه‌ای (شامل نام‌خانوادگی و نام، کد ملی و تاریخ تولد) و یا اطلاعات ثبت‌نامی (شماره پرونده و کد پیگیری) از کارت شرکت در آزمون پرینت تهیه نمایند و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. بدیهی است که برای شرکت در جلسه آزمون، همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است. ضمناً سایر اطلاعات دیگر در برگ راهنمای شرکت در آزمون که همزمان با کارت شرکت در آزمون بر روی درگاه این سازمان قرار گرفته قابل پرینت و دریافت می‌باشد.
ب‌ ـ آدرس و محل‌ رفع نقص کارت شرکت در آزمون

آدرس و محل تشکیل باجه رفع نقص کارت شرکت در ‌آزمون داوطلبان بر مبنای شهرستان محل آزمون آنان به شرح جدول شماره ۲ می‌باشد و داوطلبان درصورت وجود نقص احتمالی در کارت شرکت در آزمون بایستی براساس توضیحات بند «د» (تذکرات مهم) اقدام و در صورت نیاز صبح از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۸:۰۰ یکی از روزهای سه‌شنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۴ و یا چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۵ به حوزه‌های‌ رفع نقص کارت مراجعه نمایند.
ج- زمان برگزاری آزمون

براساس برنامه زمانی پیش بینی شده فرآیند آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ از ساعت ۸:۰۰ صبح روز پنج‌شنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۶ در ۶۰ شهرستان مختلف کشور آغاز خواهد شد. نام و آدرس حوزه امتحانی بر روی کارت شرکت در آزمون داوطلبان مشخص شده است.
د- تذکرات‌ مهم‌

۱- با توجه به اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون، چنانچه داوطلبان مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای ۱، ۲، ۴، ۵، ۶، ۹، ۱۰، ۱۱، ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ (شامل نام خانوادگی و نام، سال تولد، شماره شناسنامه، کدملی، معدل مقطع کارشناسی، تاریخ فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی، موسسه فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی، معدل مقطع کارشناسی ارشد، تاریخ فارغ‌التحصیلی کارشناسی‌ارشد، مؤسسه فارغ‌التحصیلی کارشناسی‌ارشد، هیأت علمی (مربی آموزشی رسمی)، دانشگاه محل خدمت مربیان آموزشی رسمی) کارت شرکت در آزمون مشاهده نمودند، لازم است برای اصلاح مورد یا موارد مذکور از طریق لینک مربوط حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۴/۲۶ منحصراً به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه و با ورود به قسمت ویرایش اطلاعات، نسبت به اصلاح موارد اقدام نمایند و داوطلبان در صورتی که نسبت به بندهای ۳، ۷ و ۱۳ (جنس، معلولیت و زبان خارجی) کارت شرکت در آزمون مغایرتی مشاهده نمودند، لازم است در یکی از روزهای سه‌شنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۴ و یا چهارشنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۵ به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوط (براساس جدول شماره ۲) مراجعه نموده و موضوع را پیگیری نمایند تا مشکل برطرف گردد. ضمناً درخصوص بندهای ۱۲ و ۲۱ (نام رشته امتحانی و محل برگزاری آزمون) هیچگونه تقاضایی پذیرفته نخواهد شد.

تبصره: آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای فارغ‌التحصیل شده و یا تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱ در مقاطع مذکور فارغ‌التحصیل می‌شوند، در این مرحله می‌بایست نسبت به ویرایش و یا درج معدل فارغ‌التحصیلی (برای فارغ‌التحصیلان ۹۸/۱۱/۳۰) و یا میانگین نمرات واحدهای درسی گذرانده شده (برای فارغ‌التحصیلان تا تاریخ ۹۹/۰۶/۳۱) خود تا تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ اقدام نمایند. این داوطلبان می بایست اصل گواهی تکمیل و تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ (نمونه فرم در ذیل این اطلاعیه درج گردیده) را در زمان مصاحبه همراه داشته و ارائه نمایند.

۲- چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بند ۸ (سهمیه ثبت نامی) کارت شرکت در آزمون شما وجود دارد، برای داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه رزمندگان (سپاه پاسداران)، وزارت جهاد کشاورزی، ایثارگران (بنیاد شهید و امور ایثارگران) و سهمیه رزمندگان (واحدهای تابعه ستاد کل نیروهای مسلح) لازم است حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۴/۲۶ به قسمت ویرایش اطلاعات کارت آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۳۹۹ در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان وارد شده و سهمیه مذکور را اصلاح نمایند تا در صورت تأیید نهایی توسط ارگان ذیربط، سهمیه برای شما اعمال گردد، در غیر این صورت با سهمیه آزاد گزینش خواهید شد و هیچ گونه اعتراضی قابل قبول نمی‌باشد. ضمناً تاکید می‌گردد داوطلبانی که در مرحله ثبت نام متقاضی استفاده از سهمیه بوده‌اند ولی سهمیه آنها به هر دلیل از طرف ارگان ذیربط مورد تائید قرار نگرفته است، ضمن ویرایش اطلاعات (سهمیه ایثارگری) برای بررسی و روشن شدن وضعیت سهمیه خود حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۴/۲۸ به ارگانهای مربوطه نیز مراجعه نمایند. بدیهی است در صورت تائید سهمیه توسط ارگان ذیربط سهمیه درخواستی اعمال می‌گردد در غیر اینصورت با سهمیه آزاد گزینش خواهید شد و هیچ گونه اعتراضی قابل قبول نمی باشد.

۳- به داوطلبان توصیه می‏شود که مندرجات برگ راهنمای شرکت در آزمون را که همراه با کارت شرکت در جلسه آزمون بر روی درگاه این سازمان قرار گرفته است و قابل پرینت می‌باشد دقیقاً مطالعه نمایند و با توجه به شماره داوطلبی مندرج در کارت ورودی و براساس آدرس حوزه‏ های امتحانی که بر روی کارت شرکت در آزمون درج گردیده است حوزه امتحانی خود را شناسائی نمایند.

۴-چنانچه کارت شرکت در آزمون داوطلب فاقد عکس می‌باشد یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی از جمله فاقد مهر بودن عکس، واضح نبودن عکس و … می‌باشد ضروری است در ساعات مشخص شده در بند «ب» شخصاً ضمن همراه داشتن دو قطعه عکس ۴*۳ (که در سال جاری تهیه شده باشد) و کارت شناسایی ملی یا شناسنامه عکسدار به نماینده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوط (براساس جدول شماره۲‌) مراجعه نمایند و موضوع را پیگیری نموده تا مشکل برطرف گردد.

۵- داوطلبان برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا شناسنامه عکسدار و چند مداد سیاه نرم پر رنگ، مداد پاکن، مدادتراش، سنجاق و  ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) به همراه داشته باشند. از ورود داوطلبانی که کارت شرکت در آزمون و کارت شناسایی (کارت ملی یا شناسنامه) به همراه نداشته باشند به جلسه آزمون ممانعت به عمل خواهد آمد.

۶- از آوردن وسائل اضافی به جلسه آزمون (بجز مدارک مندرج در بند ۵ فوق) و هرگونه وسیله ارتباطی، الکترونیکی، و محاسباتی (از قبیل تلفن همراه حتی خاموش، ساعت هوشمند، انگشتر هوشمند، دستبند هوشمند، پیجر و ماشین حساب)، کیف دستی، ساک دستی،کتاب، جزوه، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن اکیداً خودداری نمایند. بدیهی است که به همراه داشتن هرکدام از وسایل مندرج در این بند به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط برابر آیین نامه تقلب و تخلف رفتار خواهد شد و موجب محرومیت از گزینش در آزمون می‌شود.

۷- با توجه به اینکه سازمان سنجش آموزش کشور در جهت بهبود و ارتقاء کیفی حوزه های برگزاری آزمون، نیاز به نظرات شما به عنوان معتبرترین منبع اخذ داده و اطلاعات برای ارزیابی حوزه ها دارد، خواهشمند است نسبت به تکمیل نمودن پرسشنامه ارزیابی حوزه امتحانی خود در آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال ۱۳۹۹ از تاریخ ۹۹/۰۴/۲۶ لغایت ۹۹/۰۵/۰۲ بصورت اینترنتی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان اقدام نمائید.

۸-داوطلبان در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل در فرآیند برگزاری برای آنها لازم است، حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۵/۰۲ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی با این سازمان مکاتبه نمایند. بدیهی است درخواست‌های واصله بعد از تاریخ فوق قابل بررسی و پیگیری نخواهد بود.
هـ – دستورالعمل بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات بهداشتی

ضمن آرزوی سلامتی، تندرستی و موفقیت برای شما، براساس، آخرین اطلاعات درباره راه های انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن در حوزه های برگزاری آزمون، انتظار می رود موارد زیر را مدنظر قرار داده و برای حفظ سلامتی خود، سایر داوطلبان و خانواده های محترم خود، آن را رعایت کنید.

۱- زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.

۲- برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.

۳- از تردد بی مورد در محل آزمون جدا خودداری نمایید.

۴- هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.

۵- همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی میباشد.

۶- حوزه های آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافی از جمله تلفن همراه، ماشین حساب، کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه و … معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده در اطلاعیه پرینت کارت و برگ راهنمای شرکت در آزمون و اوراق تشخیص هویتی از همراه داشتن سایر وسایل جدا خودداری شود.

۷- به همراه داشتن تلفن همراه حتی بصورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد بود.

۸- در زمان استقرار در محل صندلی از صحبت کردن با سایر داوطلبان مجاور جدا خودداری نمایید.

۹- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.

۱۰- از تماس دست ها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جدا خودداری نمایند.

۱۱- هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده نمایید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید.

۱۲- در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن  ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) اقدام به صحبت نمایید.

۱۳- به پیامهایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.

۱۴- لوازم التحریر مورد نیاز از قبیل مداد، تراش و پاک کن به همراه داشته باشید. تاکید میشود رد و بدل کردن این لوازم در جلسه آزمون تخلف محسوب می شود.

۱۵- پاک کردن و ضدعفونی کردن دست بعد از درج اثر انگشت در پاسخنامه با پدالکلی (که توسط حوزه امتحانی به شما تحویل می‌شود) حتما انجام گردد.

۱۶- سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس می شود نظیر صندلی ها، دستگیره درب ها و شیرآلات سرویس بهداشتی و… خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.

و- نحوه برگزاری آزمون برای داوطلبان مبتلا به ویروس کرونا

به منظور ارائه خدمات به آن دسته از داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ که دچار بیماری کرونا شده‌اند (اعم از بیمارانی که در بیمارستان بستری و یا در منزل قرنطینه هستند) این سازمان با هماهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدابیر ویژه‌ای اتخاذ نموده است. این داوطلبان لازم است از روز جمعه مورخ ۹۹/۰۴/۲۰ لغایت شنبه مورخ ۹۹/۰۴/۲۱ با مراجعه به درگاه اینترنتی این سازمان (بخش آزمون دکتری) فرم خوداظهاری را تکمیل نموده و گواهی مبنی بر داشتن بیماری کرونا (تاییدیه بیمارستان و یا نتیجه تست یا آزمایش مبنی بر مثبت بودن به ویروس کرونا) را در بخش مورد نظر بارگذاری نمایند. بدیهی است این سازمان با توجه به پیش بینی های بعمل آمده برای این داوطلبان در بیمارستان و یا در محل امنی که وزارت بهداشت در شهرهای محل برگزاری آزمون تعیین خواهد نمود، آزمون برگزار خواهد کرد.
ز- قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری

ماده ۵- تخلفات و جرایم در این قانون مشتمل بر موارد زیر است:

الف- ارتکاب هرگونه عملی که موجب بی‌نظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه‌دار.

ب- ارتکاب هرگونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد از قبیل:

۱- ارائه مدرک یا گواهی مجعول یا تصویر گواهی مجعول برای شرکت در آزمون.

۲- تبانی با داوطلبان یا افراد خارج از حوزه امتحانی یا دست‌اندرکاران آزمون از قبیل عوامل اجرایی و طراحان سئوال برای تخلف در آزمون.

۳- ثبت‌نام در آزمون با هویت مجعول یا شرکت در جلسه آزمون به جای داوطلب اصلی.

ج- استفاده از هرگونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه‌دار.

د- کمک به داوطلب خارج از ضوابط برگزاری آزمون برای پاسخ به سئوالات.

ه‍- دسترسی غیرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان یا استفاده غیر مجاز از آنها.

و- هرگونه تغییر غیرمجاز سئوالات، اوراق و پاسخنامه‌های داوطلبان یا سایر مدارک و دفاتر مربوط به آزمون.

ز- افشای سئوالات آزمون یا تلاش در جهت دستیابی و افشای آن یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون به هر نحو.

ح- خرید یا فروش سئوالات آزمون یا پاسخ آنها یا شرکت یا معاونت در این امر قبل یا حین برگزاری آزمون اعم از اینکه سئوالات یا پاسخ آنها واقعی یا غیر واقعی باشد.

ماده ۶- هیأت‌های رسیدگی به تخلفات، صلاحیت صدور حکم به مجازات های زیر را درباره متخلفان دارند:

الف- در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۵): اخطار کتبی با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذی ربط یا محرومیت از گزینش در آزمون همان سال.

ب- در مورد مشمولان بند (ب) یا بند (ج) ماده (۵): محرومیت از گزینش علمی در آزمون همان سال و ابطال قبولی داوطلب در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمون از یک تا ده سال بعد.

تبصره- آرای هیأت‌های بدوی جز در مورد مشمولان بند (الف) ماده (۶) این قانون قابل تجدید نظر خواهی در هیأت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها می‌باشد.

ماده ۷- در مورد مشمولان بندهای (د)، (هـ)، (و) (ز) و (ح) ماده (۵) هیأت‌های رسیدگی متهم را برای رسیدگی و اعمال جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا حبس از یک تا پنج سال یا هر دو مجازات به محاکم دادگستری معرفی می‌نمایند.

ماده ۸ – ارتکاب هر یک از اعمال موضوع ماده (۵) چنانچه در قالب عضویت در یک گروه یا شبکه باشد، موجب تشدید مجازات می‌شود و تشکیل دهنده و سرکرده گروه یا شبکه به حداکثر مجازات محکوم می‌گردد. مجازات هر یک از اعضاء که در ارتکاب تخلفات و جرایم فوق دخالتی نداشته باشند حسب مورد حداقل مجازات ذکر شده برای مرتکب می‌باشد.

ماده ۹- رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها مانع از رسیدگی برابر سایر قوانین جزایی یا رسیدگی در هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا هیأت‌های انتظامی اعضای هیأت علمی یا کمیته‌های انضباطی دانشجویان نیست و مرتکب علاوه بر مجازات مندرج در مواد (۶) و (۷) این قانون به مجازات مقرر در سایر قوانین و مقررات محکوم می‌گردد.

ماده ۱۰- در صورت محکومیت قطعی فردی به یکی از مجازات های مندرج در این قانون، به استثنای مجازات مندرج در بند (الف) ماده (۶)، هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها، قبولی وی در آزمون را ابطال می‌نماید. در این صورت مؤسسه آموزشی مربوط از صدور و اعطای هرگونه گواهی یا مدرک به وی خودداری خواهد نمود، و چنانچه گواهی فارغ‌التحصیلی به وی اعطاء شده باشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا وزارت آموزش و پرورش یا دانشگاه آزاد اسلامی ملزم به ابطال آن گواهی هستند.

ماده ۱۱- چنانچه با بررسی‌های فنی و علمی، بین نمرات و رتبه اکتسابی داوطلبی و سوابق تحصیلی وی مغایرت های غیرمتعارف مشهود و اساسی از قبیل عدم تطابق معدل دیپلم و دوره پیش‌دانشگاهی با رتبه و نمره اکتسابی در آزمون وجود داشته باشد، با تأیید هیأت‌های بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون‌ها از داوطلب در یک یا چند درس عمومی و اختصاصی امتحان مجدد به عمل می‌آید. تعیین وضعیت نهایی آزمون این داوطلب، بر اساس نتایج حاصل از امتحان مجدد بر عهده هیأت بدوی است.

ماده ۱۲- هر مؤسسه یا آموزشگاه علمی و آموزشی که برای افزایش آمادگی داوطلبان شرکت در آزمون‌های مورد بحث این قانون فعالیت می‌کند، چنانچه در تخلفات ماده (۵) مشارکت داشته باشد، مجوز تأسیس آن لغو می‌شود و مدیران مسؤول آنها، علاوه بر محرومیت دائمی از تأسیس و اداره این گونه مراکز، به مجازات‌های پیش‌بینی شده در این قانون و سایر قوانین محکوم می‌شوند، و چنانچه مؤسسه یا آموزشگاه فاقد مجوز باشد، مجازات مدیران مسؤول آنها حداکثر مجازات مندرج در ماده (۶) است.

تبصره- در مورد آموزشگاه هایی که فاقد مجوز باشند علاوه بر اقدام مراجع قانونی ذی ربط مدعی‌العلوم نیز می‌تواند رأساً نسبت به اعلام جرم و پیگیری تخلفات آنان اقدام نماید.

 در خاتمه اضافه می‌نماید:

داوطلبان درصورت لزوم می‌توانند سئوال یا سئوالات خود را از این تاریخ لغایت روز پنجشنبه ۲۶/۰۴/۹۹ همه روزه بغیر از روز جمعه از ساعت ۸:۰۰ الی‌ ۱۴:۳۰ با شماره ‌تلفن‌ ۴۲۱۶۳-۰۲۱ یا بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور در میان بگذارند.

ادامه مطلب

برگزاری کنکورهای سراسری سال ۱۳۹۹

1399/04/15

درحالیکه تا برگزار آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ تنها چند روز باقی مانده است، برگزاری آزمون‌های سراسری در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و برخی نمایندگان مجلس از احتمال تعویق این آزمون‌ها خبر می‌دهند. این در حالی است که رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی تأکید دارد و از داوطلبان می‌خواهد نگران نباشند.

در زمان‌بندی اولیه آزمون‌های سراسری سال ۱۳۹۹، تاریخ برگزاری آزمون دکتری روز ۹ اسفند ۱۳۹۸، آزمون کارشناسی‌ارشد روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین ۹۹ و آزمون سراسری روزهای ۱۲ و ۱۳ تیرماه ۹۹ تعیین شده بود اما در پی شیوع بیماری کرونا و ایجاد شرایط بحرانی در کشور این آزمون‌ها به تعویق افتاد تا اینکه نهایتا با تصمیم ستاد مبارزه با کرونا، تاریخ جدید آزمون دکتری روز ۲۶ تیرماه و آزمون کارشناسی ارشد روزهای ۲ و ۳ مرداد تعیین شد. زمان برگزاری کنکور سراسری نیز ۳۰ و ۳۱ مرداد خواهد بود.

با وجود این، در روزهای اخیر و با اوج گرفتن دوباره شیوع بیماری کرونا و قرمز شدن وضعیت برخی شهرهای و استان‌های کشور، بعضی داوطلبان و خانواده‌های ایشان نگرانی خود را از نحوه برگزاری آزمون‌ها اظهار کرده‌اند.

در واکنش به این نگرانی‌ها، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از پیش‌بینی تدابیر بهداشتی برای حفاظت از داوطلبان خبر داد.

ابراهیم خدایی درباره داوطلبان مبتلا به کرونا و شیوه شرکت آنها در آزمون‌ها نیز چنین گفت:

«داوطلبانی که همزمان با آزمون‌های ۹۹ کرونایی شوند برای شرکت در آزمون به ۲ دسته تقسیم می‌شوند، دسته نخست در بیمارستان به سر می‌برند و با تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همان محیط بیمارستان امکان شرکت در آزمون برای آن‌ها فراهم می‌شود. گروه بعدی در قرنطینه منزل به سر می‌برند که آن‌ها هم تحت هیچ شرایطی به حوزه‌های عادی نمی‌آیند و بر اساس توافق و هماهنگی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در یکی از محیط‌های امن مورد تأیید این وزارتخانه مانند بیمارستان یا درمانگاه برای شرکت در آزمون حاضر می‌شوند.

با این تدابیر، داوطلبان مبتلا به کووید ۱۹ در محیط‌های عادی آزمون‌ها نمی‌آیند و به تمامی داوطلبان آزمون‌های ۹۹ اطمینان خاطر داده می‌شود که شیوه نامه‌های سفت و سخت بهداشتی برای آزمون‌ها و حوزه‌های امتحانی حتی محکم‌تر از آنچه که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است، اعمال می‌شود.»


ادامه مطلب




فرم عضویت در سامانه های اطلاعاتی رایگان داداِستان

وارد کردن فیلدهای ستاره دار اجباری است

CAPTCHA code