سازمان سنجش آموزش کشور با صدور اطلاعیهای از تعیین مهلتی برای ویرایش حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۹ خبر داد.
متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:
پیرو اطلاعیه مورخ ۹۸/۱۲/۲۵ درخصوص تغییر تاریخ برگزاری آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز (Ph.D) سال ۱۳۹۹، بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان ثبتنام کننده در آزمون مذکور میرساند مقرر گردید تسهیلاتی برای ویرایش منحصراً حوزه امتحانی افرادی که قبلاً (در تاریخ ۹۸/۰۹/۰۶ لغایت ۹۸/۰۹/۱۴) در این آزمون ثبتنام نمودهاند ایجاد گردد، لذا اطلاعات ثبتنامی این داوطلبان از روز شنبه مورخ ۹۹/۰۲/۱۳ لغایت روز یکشنبه مورخ ۹۹/۰۲/۱۴ بر روی پایگاه اطلاعرسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org قرار میگیرد و این داوطلبان، میتوانند در مهلت تعیین شده نسبت به مشاهده و کنترل مجدد اطلاعات ثبتنامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش منحصراً حوزه امتحانی (بند ۳۳ تقاضانامه ثبتنام) اقدام نمایند.
داوطلبان میتوانند برای اطلاع از اسامی شهرهایی که آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ در آنها برگزار میگردد به جدول ذیل مراجعه نمایند.
هدیه مجموعه بزرگ داداستان به حقوقدانان عزيز ایران و وكلاي سال ١٣٩٩
نحوه تجمیع سابقه ایثارگری داوطلبان آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه
بخشنامه وزارت علوم درباره امتحانات پایان ترم سال تحصیلی ۹۸-۹۹ ابلاغ شد
وزارت علوم تحقیقات و فناوری بخشنامه برنامه ریزی و برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم ۱۳۹۹-۱۳۹۸ را به دانشگاه ها ابلاغ کرد.
به نقل از مهر، وزارت علوم تحقیقات و فناوری بخشنامهای برای برنامه ریزی و برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم ۱۳۹۹-۱۳۹۸ به دانشگاهها ابلاغ کرد که به شرح زیر است:
۱- ممکن است دانشگاه با بررسی همه جوانب و به ویژه با تأکید بر حفظ سلامتی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارشناسان، برگزاری آزمون به روش حضوری را امکانپذیر تشخیص دهد. دانشگاههایی که تمایل دارند تا امتحانات همه یا برخی از دروس به صورت حضوری برگزار شود به این نکته توجه داشته باشند که برگزاری آزمون حضوری بر اساس تقویم نیمسال جاری، بهترین وضعیت متصور است، زیرا تعویق بازه امتحانات تبعاتی را در پی دارد که باید به دقت بررسی و در نظر گرفته شود.
به ویژه برای دانشجویانی که در نیمسال پایانی تحصیل خود قرار دارند، تعویق زمان امتحانات پایان نیمسال و یا تعدادی از دروس، به جز اینکه از نظر قانونی میتواند ثبت نام آنها در صورت قبولی در مقطع بالاتر را با مشکلات اجرایی روبه رو کند، موجب افزایش استرس و کاهش کارآمدی آنها در امتحانات پایانی نیمسال جاری میشود.
۲- چنانچه در بند ۱۸ نامه شماره ۸۶۳ تاریخ ۱۳۹۹.۰۱.۱۱ نیز ذکر شد، در صورت تشخیص الزام برگزاری جلسات آزمون پایانی به روش حضوری، دانشگاههای محل زندگی دانشجو، همکاری لازم را با دانشگاه محل تحصیل دانشجو در اجرای آزمون و ارسال برگه امتحانی یا نمره کسب شده به دانشگاه مبدا داشته باشند. روشن است که تشخیص استفاده از این امکان برعهده دانشگاه مبدا یا محل تحصیل دانشجو، پس از هماهنگی با دانشگاه محل زندگی او است.
۲- دانشگاههایی که برگزاری آزمون حضوری را به دلایل منطقی نپذیرفته اند لازم است با پیروی از برنامه معینی، بخشی یا تمام ارزشیابی آموختههای دانشجویان را به شیوه مستمر، در طول نیمسال و با بهره گیری حداکثری از امکانات فضای مجازی برگزار کنند. این ارزشیابی که از تنوع بالایی برخوردار است میتواند یک یا چندین نمونه مؤثر از میان موارد زیر را در بر بگیرد:
الف-اجرای آزمون کوتاه در هر جلسه آموزش الکترونیکی اغلب سامانهها مانند Moodle و Adobe connect امکان اجرای آزمون را دارند. در سایر سامانهها نیز این امکان وجود دارد یا قابل ایجاد است.
ب-ارائه تکلیف یا تمرین برای هر جلسه درس، تمرینها و تکالیف هر جلسه درس میتواند به عنوان تمام یا بخشی از نتیجه ارزشیابی پایانی مورد نظر قرار بگیرد.
پ-تعریف پروژههای مختلف برای یک درس، متناسب با هدفهای برخی از درسها، امکان تعریف و واگذاری اجرای پروژههایی که برای اجرای آن لزومی به خارج شدن دانشجو از منزل یا نقض قانون فاصله گذاری اجتماعی نیست، وجود دارد.
ت-استفاده از شیوههای صوتی و صوتی-تصویری، امکان ارزشیابی میزان و کیفیت فعالیت دانشجو در هر جلسه و در طول نیمسال از طریق بررسی، مشاهده و یا ضبط فعالیتهای دانشجو وجود دارد.
وارد کردن فیلدهای ستاره دار اجباری است